ITR Yürüyüş Takımları


YÜRÜYÜŞ TAKIMLARI
Yürüyüş Takımları
Papuçlar ve Civataları
Taşıyıcı Makara
Yürüyüş Makarası
Cer Rimi
İstikamet Tekeri
Civata ve Somunlar
Zincirlerin imalatında modern CAD sistemi kullanılmaktadır. Baklaların çalışma yüzeyleri 50 HRC, 12 mm sertlik derinliğinde çekirdekleri 32 HRC sertliğinde olup en uzun çalışma ömrü sağlanmaktadır.
Ek baklalarda OEM dizaynını kullanmakta olup, baklaların imalatı telle ve kesme teknolojisi ile yapılmaktadır.
ITR tüm makina modelleri için yürüyüş ve taşıyıcı makaralar imal etmektedir. Bu makaralarda Ağır Hizmet tipi DueCone (Life Time Keçe) kullanılmakta olup makara shaftları dövme teknolojisi ile imal edilmektedir. 56-60 HRC yüzey sertliğine ve 3 mm sertlik derinliğine sahiptir. Bu makaraların USCO standartlarında 1800 çalışma saati garanti edilmiştir.
ITR, tüm makina modelleri için pim ve burç imal etmekte olup, pim ve burçların çalışan yüzeyleri endüksiyon ile sertleştirilmektedir. Tüm pim ve burçlar 58 HRC yüzey sertliği ve 4 mm sertlik derinliğine, 34 HRC çekirdek sertliğine sahiptir.
Cer rimleri çelik döküm olarak imal edilmektedir, dış profilleri indüksiyonla 50 HRC'ye sertleştirilmiş çelik döküm cer rimleri, dövme çelikten imal edilip komple sertleştirilmiş segmentler.
Çalışan yüzeyleri özel işlem görmüş, uzun ömürlü, boş ve komple istikamet tekerleri.

Marka Teknik Terimler yedek parça Numaraları , sahiplerine ait tescilli ürünlerdir. İsimler, ürünler ve araştırma hizmetleri; sahipleri tarafından diğer şirketlerden farklı olmak ve ürünleri korumak için kullanılmaktadırlar. Erçetin web sitesi üzerinde bu bilgiler referans amaçlı kullanılmıştır.